Snart är det dags!

Skrivet av Oscar Meivert den 26 juli 2016
Upptäck din omgivning med Seekly
Månader av planering och utveckling är nu över och vi öppnar snart upp vår app för allmänheten!

Har du någon gång haft känslan av att det inte finns någonting att hitta på när du inte jobbar eller går i skolan? Du är långt i från ensam och Seekly kan bli din lösning på detta återkommande problem. Seekly ger dig ett unikt utbud av olika typer av event och aktiviteter helt baserade på dina intressen. Hitta på roliga saker med vännerna och stifta nya bekantskaper i aktiviteter som du eller andra användare skapat.

Sverige är första landet i världen som får uppleva Seekly och det är ingen slump, här befinner sig teamet som ligger bakom appen och gör allt för att ge dig en roligare och mer händelserik fritid. Seekly finns snart tillgänglig på App Store.

Snart är vi live.

Kommentarer inaktiverade.