Seekly är Live!

Skrivet av Oscar Meivert den 26 augusti 2016
Upptäck din omgivning med Seekly

Nu är det dags, Seekly finns nu för iPhone och redo att laddas ner till din telefon, helt gratis. Aldrig mer ska du behöva ha tråkigt, vara rastlös eller inte veta vad som händer i din närhet!

Vilka är då vi?

Seekly är en liten Startup med stora ambitioner. Vi vill förändra sättet människor upptäcker aktiviteter de är intresserade av och hittar likasinnade människor i sin närhet, för att öka den generella aktivitetsgraden i människors liv. Visste att du att det finns tre orsaker till varför vi människor inte utövar våra intressen? Vi har dåligt med tid, tycker det kostar för mycket, eller inte har någon eller några att utöva sitt intresse med. Detta vill vi lösa genom att:

  • Enkelt kunna skapa, hitta och planera sina aktiviteter
  • Möjliggöra alternativa aktiviteter som är kostnadsfria
  • Förenkla sättet du sätts i kontakt med andra i din närhet

Sverige är första landet i världen som får uppleva Seekly, det är här teamet som ligger bakom appen lever och jobbar för att ge dig en roligare och mer händelserik fritid. På bloggen kommer vi lägga ut regelbundna uppdateringar, användar-case och egna historier.

Men, NU är vi live, dags att börja leva dina intressen.

Kommentarer inaktiverade.