Nya kontorslokaler för Seekly HQ!

Skrivet av Oscar Meivert den 29 september 2016

Seekly HQ är här!

Som en del utav inkubatorsprogrammet har vi tidigare suttit i den öppna kontorsytan ”Spark”, på Science Park i Jönköping, tillsammans med andra spännande bolag och entreprenörer. Miljön har gett oss otroligt mycket lärdomar och är en väldigt bra miljö för tidiga Startups som befinner sig i idéstadiet eller utvecklat en första version av sin tjänst. Speciellt kul är det att se alla idéer som människor har och vill förverkliga, det finns ett enormt driv i Spark, har du vägarna förbi Science Park och gillar entreprenörsandan är det värt ett besök. Man delar med sig av lärdomar, kunskap, tips och tricks för att bidra till varandras framgång.

Även om Spark varit kanon kände vi i takt med vår lansering av Seekly att det nu var dags att forma vår egna organisation bakom stängda dörrar (även om vi gärna tar en kaffe med de som vill komma på besök) för att öka produktiviteten få en bättre och smidigare kommunikation, även om Slack fungerar utmärkt så handlar ju vår tjänst om face-to-face möten. Kontoret delas med den frilansande byrån Webbhjältarna som utvecklat vårt backend, samt Tobias på Webbkomfort som b.la. ligger bakom denna hemsida. Numera ligger alltså Seekly HQ på våning 5 i Science Park i Jönköping.

Sugen på en kaffe och snacka Tech-Startups eller annat spännande, kom förbi!

 

Kommentarer inaktiverade.