Seekly, nu en del utav Toxic Ventures.

Skrivet av Oscar Meivert den 10 januari 2018

I slutet utav 2017 blev Seekly en del utav Toxic Ventures, som ett led i att kunna skapa en modern och sofistikerad annonsplattform som kan nyttjas utav företag i olika branscher. Toxic Ventures är ett dotterbolag till den digitala byrån Toxic som är en full-servicebyrå inom digital transformation. Toxic har skapat digitala produkter åt några utav Sveriges mest välkända varumärken.

Under sista delen utav 2017 stod det klart att Seekly blir en del utav Toxic Ventures, då investmentbolaget köpt ena grundaren Richard Orrebrants aktier. Med Toxic Ventures stärker vi nu upp vårt utvecklingsteam väsentligt vilket möjliggör en stor vidareutveckling utav Seeklys plattform.

Vi är otroligt glada över att bli en del utav Toxic Ventures och ser fram emot att växa vidare tillsammans. För Seekly är detta en viktig strategisk brytpunkt som gör att vi tillsammans med Toxics kraft kan växa vidare och bli ett självklart val för företag inom olika branscher som vill bredda sin digitala produktportfölj och skapa nya intäktskällor. Med detta önskar vi på Seekly Richard Orrebrant ett stort lycka till framöver och uppskattar allt han gjort för att få bolaget till vad det är idag.

Så här säger Toxic Ventures om samarbetet med Seekly:
Vi är väldigt glada över att Seekly nu är en del utav oss. Vi på Toxic Ventures såg möjligheten med Seekly som plattform, bolag och dess humankapital. Plattformen är välbyggd och vi såg potentialen i att vara med och förändra och skapa nya intäktskällor som kan appliceras på många olika företag och branscher. Vi har även en rad stödfunktioner hos Toxic som kommer öka takten för bolagets intåg på marknaden.

 

Är du intresserad av att veta mer om vår plattform och bredda er annonsportfölj och därmed skapa nya digitala intäktskällor? Kontakta Oscar Meivert på oscar@seekly.se för mer information.

Vad är Seekly AB?
Seekly AB skapar morgondagens annonslösningar och möjliggör alternativa intäktskällor genom digitala produkter. Genom ett lätthanterligt administrationsgränssnitt förenklar vi annonsprocessen från start till mål och ger slutkunden rätt verktyg för att lyckas. Tillsammans med samarbetspartners når Seekly över 150 000 svenskar varje dag.

Kommentarer inaktiverade.