Stampen Media Group fördjupar samarbetet med Seekly.

Skrivet av Oscar Meivert den 25 januari 2018

Efter en lyckad testperiod under 2017 utav Seeklys teknik och annonsplattform, väljer nu Stampen Media Group att fördjupa samarbetet med Seekly.

Sedan juni 2017 har Seeklys teknik funnits på flertalet utav Stampens titlar i västsverige. Efter ett lyckat resultat har Stampen Media Group tagit beslutet att fördjupa samarbetet med Seekly och rulla ut vår teknik på alla deras titlar med start i februari, detta inkluderar Göteborgs Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, TTELA och Strömstads Tidning.

I tätt samarbete med Stampen Media Group har vi nu även tagit Seeklys plattform till helt nya nivåer, där vi vidareutvecklat vår funktionalitet i plattformen vilket gör att vi idag kan erbjuda än mer sofistikerade annonslösningar som skapar värde för Stampens alla besökare.

Vi är väldigt glada över samarbetet med Stampen Media Group som efter en lyckad testperiod beslutat sig för att använda Seeklys teknik på alla deras tidningssajter. Detta innebär att Seeklys teknik dagligen kommer att kunna nyttjas utav ca en miljon västsvenskar.

Bilden visar Seeklys kundzon och annonsplattform.

Så här säger nya Försäljningsdirektören på Stampen Lokala Medier AB, Henrik Carlsson om samarbetet:
 

Vi har valt SEEKLY då vi såg ett behov av ett modernt kalendarie som håller måttet för 2017/18. Det började som en tanke att kunna ta en väldigt populär printprodukt (sommarbilaga) och göra den digital. För att lyckas med en sådan produkt så behövs en aktivitesguide som uppmanar och guidar våra läsare till olika aktiviteter med möjlighet att kunna följa och dela aktiviteter samtidigt som man skall bli påmind om aktiviteter man gillar så att man inte att riskerar att missa dem, precis en sådan produkt som SEEKLY är, så valet var lätt! Efter goda resultat kan vi nu använda denna produkt i vår dagliga portfölj och samtidigt skapa en tätare närvaro på våra sajter hos våra läsare.

 

Är du intresserad av att veta mer om vår plattform och bredda er annonsportfölj och därmed skapa nya digitala intäktskällor? Kontakta Oscar Meivert på oscar@seekly.se för mer information.

Vad är Seekly AB?
Seekly AB skapar morgondagens annonslösningar och möjliggör alternativa intäktskällor genom digitala produkter. Genom ett lätthanterligt administrationsgränssnitt förenklar vi annonsprocessen från start till mål och ger slutkunden rätt verktyg för att lyckas. Tillsammans med samarbetspartners når Seekly över 150 000 svenskar varje dag.

Kommentarer inaktiverade.