Faktum väljer Seekly som samarbetspartner.

Skrivet av Oscar Meivert den 30 augusti 2018

Faktum och Seekly ingår samarbete för att vidareutveckla och utöka dess digitala annonsutbud, med fokus på sponsorer och partners.

Tidningen Faktum är ett prisbelönat koncept som grundades 2001 i Göteborg av aktivisten och sociala entreprenören Maria Hanseblad, journalisterna Per Adolfsson och Emil Sernbo – vilka båda två blev Faktums första chefredaktörer – samt fotografen Mario Prhat. I september 2001 kom första numret ut och blev omedelbart en snackis på stan. Inspirationen kom från gatutidningen Big Issue i Storbritannien och Situation Sthlm.

Idag når tidningen Faktum över 140 000 läsare med hjälp av ett hundratal försäljare runt om i Västsverige. Konceptet som Faktum tagit fram grundar sig i att försäljarna köper tidningen för 30 kronor, säljer den för 60 och behåller mellanskillnaden. Att sälja Faktum är ett jobb, inte välgörenhet. Jobb betyder mer än pengar. För vissa är försäljningen ett steg mot ett ordnat liv. För andra är det ett sätt att hålla sig flytande. Oavsett vilket så handlar tidningsförsäljningen för de flesta om mer än att bara tjäna kronor och ören – det innebär också att ta ansvar, planera sin vardag, skapa sig rutiner och ett socialt sammanhang. Faktum är Götalands gatutidning!

Det är med stor glädje vi kan meddela att Faktum nu valt Seekly som samarbetspartner som en del i Faktums digitaliseringsplan, där fokus ligger på att skapa nya möjligheter gällande sponsor- och partnerpaket, något som ytterligare kan bidra till vidareutveckling av hela organisationen.

Är du intresserad av att veta mer om vår plattform och bredda er annonsportfölj och därmed skapa nya digitala intäktskällor? Kontakta Oscar Meivert på oscar@seekly.se för mer information.

 

Vad är Seekly AB?
Seekly AB skapar morgondagens annonslösningar och möjliggör alternativa intäktskällor genom digitala produkter. Genom ett lätthanterligt administrationsgränssnitt förenklar vi annonsprocessen från start till mål och ger slutkunden rätt verktyg för att lyckas. Tillsammans med samarbetspartners når Seekly över 150 000 svenskar varje dag.

Kommentarer inaktiverade.